21 Kasım 2018 Çarşamba

Jüpiter- Güneş Kavuşumu: Yılın en Şanslı Günü

Merhaba Sevgili dostlar :)

25 ve 26 Kasım’da Jüpiter-Güneş kavuşumu olacak🍀 Astrolojide bu kavuşum,yılın en şanslı günü olarak bilinir.Jüpiter:bolluk,bereket ve şanstır. Güneş, sistemimizin en büyük gök cismidir ve kişinin kaderini gösterir. 


Her yıl 1 gün olan bu kavuşum,bu yıl 2 gün: 25 ve 26 Kasım’da.Tam olarak kavuşum ise: 26 Kasım’da sabah 08:00-11.00 arasında olacak. Bu saatlerde ay, #yengeçburcu nda 14°Sirius yıldızı ile kavuşumda. Neptün duruyor ve retro Merkür de güneşe kavuşumda. Bu göstergeler ezoterik olarak çok büyük anlamlara sahip. Güneş sistemi, Kuran’da Şira yıldızı olarak gecen Sirius’un etrafında dönmektedir. Neptün hayallerdir.
Gökyüzündeki bu göstergeler; isteklerimizi hızla hayatınıza çekmenizi gösteriyor. Hem kendiniz,hem de çevreniz için ne dilerseniz, çoğalarak size gelecek. Örneğin:mutlu olacağınız bir sevgili istiyorsanız, size teklifler gelebilir ve ilişkiniz başlayabilir :)  Eğer mutlu olacağınız bir ilişkinin yanında,eski sevgilinizin sürünmesini istiyorsanız: teklifler gelir, ilişki başlar ancak yaşayacağınız bazı zorluklar sizi de hırpalar. Çünkü neyi düşünürsek o bize katlanarak gelecek. Sadece kendi isteklerimize odaklanmamız lazım.(birinin bize aşık olmasını veya geri dönmesini istemek yerine;isim vermeden isteğiniz duruma odaklanmak hayal etmek daha çok işe yarayacaktır. İstediğiniz kişinin sizin için hayırlı olup olmadığını bilemezsiniz, bu yüzden ayarlamaları bırakın evrensel sistem sizin iyiliğiniz için yapsın,siz sadece genel çerçeveyi belirtin)

 Jüpiter,bol verir ve sizi ne istediğiniz ile yargılamaz. Sirius ise muazzam yaratma ve oluşturma gücüdür,haritanızda Sirius’a kavuşum/tam üçgen yerleşiminiz varsa; herzaman bu beceriye sahip olursunuz. 25-26 Kasım günlerini meditasyon yapmak,dilek dilemek ve hayallerinize odaklanarak kullanabilirsiniz.26 Kasım sabah 09-12 arasında hem Güneş-Jüpiter, hem de ay-Sirius kavuşacağı için dilekleriniz konusunda daha fazla destek bulabilirsiniz.

Sevgiyle kalın :)
İlkay Çıkla



İnstagram'dan Takip Etmek İçin Linke Tıklayın >> https://www.instagram.com/vegaastroloji/

Facebook'tan Takip Etmek İçin Linke Tıklayın |>>https://www.facebook.com/ilkayvega


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder