31 Ekim 2018 Çarşamba

Venüs Retrolu Liderlerin Savaşı Tarihteki En Büyük Yıkımlar


Merhaba Sevgili dostlar :)

Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde doktora yaptığım için siyasi tarihi sıkça okuyorum. Okurken de önemli liderlerin ve savaş tarihlerinin astrolojik göstergelerini hep incelerim.
Venüs gezegeni ortalama olarak 19 ayda bir kez 6 hafta kadar retro hakaretinde bulunuyor: yani aslında doğum haritalarında çok sık gördüğümüz bir yerleşim değil.

Genelde Venüs retrosu sıkıntısı tek başına olmuyor, astrolojik haritada düğümlerin de problemli yerleşimleri venüs retrosuna eşlik ediyor. Bunun sonucunda kişinin hayatının ilk dönemleri sevgisiz ve zor bir ortamda geçiyor. Çocukluk, ailesi, ilk gençlik yılları ve ilk aşkları onu ciddi şekilde yaralıyor.

Sonrasında ise kişide duygusuzluk, kindarlık, insafsızlık ve daha ileri durumlarda sadistlik eğilimler görülebiliyor. Astrolog Demet Hoşman, ünlü seri katillerin haritalarını inceleyerek bazı ortak açılarını buldu ve bu incelemelerinde venüs ve mars retrosunu sıkça gördüğünü söylemişti.

Haritanızda Venüs retrosu varsa, tabi ki bu sizin katil olacağınızın göstergesi değil :) Bizim burada yaptığımız tarihi karakterlerin haritalarını inceleyerek istatislik çıkarmak. Çünkü bu istatislikler astrologlara büyük yarar sağlıyor ve Dünya'nın gidişatı ile ilgili öngörüleri destekliyor.

Sevgi ve değer gezegeni olan venüsün geri hareketi büyük bir problem.
Hele ki bu yerleşimdekiler devletin başına geçerse..

Napolyon Avrupa'ya barış getirme ve tek çatı altında birleştirmeye (tabi ki kendi liderliği altında) çalışırken Kutsal Roma İmparatorluğu'nu yıkmak da dahil olmak üzere Avrupa'ya ciddi hasar vermiştir. Karşısında (!) Venüsü retro olan İngiliz Castlereagh ve Merkür'ü retro benzeri bir konumda olan Stationary konumda olan Avusturyalı Metternich bulunmaktaydı.
Venüs retrolu liderlerin savaşı ve 3 buçuk milyon ölü!!

Ve tarih tekerrür etti...
100 yıl kadar sonra Hitler de Avrupa'yı birleştirmeyi denedi ve Hitler de bir venüs retrosu idi. Hitlerden önce Almanya'nın yönetiminde olan ve Hitler'i Şansölye olarak atayan Hindenburg da bir Venüs retrosu (!) Hitler'in savaş çıkartmaması için taleplerini alttan alan İngiliz Chamberlain da ilginç şekilde (!) Venüs retrosudur.

Peki Hitler'in karşısında kimler vardır? Yine Venüs retrolular... Fransız lider De Gaulle ve İngiliz lider Churchill , ikisinin de (!) Venüs'ü retrodur. Ayrıca dönemin ABD başkanı Roosevelt ise, venüs retrosu olmasa da (!) Mars retrosu idi (zaten çocuk felci yüzünde yürüyemiyordu: mars=hareket)
II. Dünya Savaşı'nda 60 milyondan fazla kişi hayatını kaybetmiştir.
Ve tarih tekerrür etti...

1991 ve 2003 Irak Savaşı'nı gerçekleştiren ekip de Venüs retrosuna sahipti:
Baba Bush, Colin Powell, Condoleezza Rice, Donald Rumsfeld ve Saddam Hüseyin... hepsi Venüs retrosu idi (!)
(Saddam Hüseyin, hem venüs hem mars retroludur) Yine milyonlar öldü..

Kıssadan Hisse:
Venüs retrolu, ağır travmalar geçirerek büyüyen ve sevgisiz yöneticiler, birbirleri ile savaşarak dönem dönem Dünya'ya ciddi zarar veriyorlar. Belki de gerçekten planlanmış bir similasyonda kendileri bu kaderi seçiyorlardır...

Günümüze dönelim: Korkmayın, Trupm'ta venüs retro değil :) Putin'de de değil. Ancak Trump'ın Stationary jupiteri terazi burcunda ve şiron ile kavuşumda, barışa hasar verecek illa ki..

Putin ise güneşi-satürnü-merkürü ve neptünü terazide ve sağduyulu davranmaya çalışıyor. Çalışıyor diyorum çünkü Güney düğümde pluto var ve her an dönüştürmeye hazır !

Sevgiyle kalın :)
İlkay Çıkla


İnstagram'dan Takip Etmek İçin Linke Tıklayın >> https://www.instagram.com/vegaastroloji/ 


Facebook'tan Takip Etmek İçin Linke Tıklayın |>>https://www.facebook.com/ilkayvega

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder