24 Nisan 2021 Cumartesi

Venüs retrosunu yönetmek-15 Mayıs 2020

 



Merhaba sevgili dostlar🤗.

Venüs 2012’de Mayıs-Haziran’da retro yapmıştı ve tıpkı 2020’de olacağı gibi Neptün-Mars ile sert görünümdeydi. Biraz hafızamızı zorlayalım>. 📌#ikizlerburcu #yayburcu #başakburcu #balıkburcu ve Venüsyen burçlar olan #teraziburcu ile #boğaburcu + ayrıca bu burçlarda yükseleni, düğümleri, ay burcu veya güçlü gezegen etkileri olanların 2012 yılında bazı sınavlar yaşamış olma ihtimali daha yüksek.
.
❤️Venüs-Mars ile sert görünümü> aşkın fazla tartışmalı hale gelmesi, gareze dönüşmesi, kalbin soğuması ve nefrete dönüşmesi gibi anlamlar içerir.
ikizler-balık burçlarında>.
❌ yalan haberler, gelir-geçer hevesle yapılan yanlışlar, yanlış anlaşılmalar, kararsızlıklar, flört- küçük ihanetlerin büyüyerek ilişkiyi mahvetmesi demektir. Sisli Neptün'ün sanrıları ve paranoyayı yükseltir. Kıskandırmak, ilgisizlik ve aşk oyunları için hiç uygun değil!.
❌Gökyüzünün şakası yok..15 Haziran- Temmuz 15'e kadar Merkür retronun etki gösterecek olması olayları kızıştırıyor.
.
❤️Venüs'ü nasıl kullanırsak, retro dönemlerinde yansıttığımız enerjiler bize geri döner. 2012 Venüs retrosunu- veya önceki Venüs retrolarını düşünerek hatalarımızı bulup düzeltmek gerekir.
.
❌sevdiklerine aşırı kapris yapmak, ne istediğini söylemeden küserek içine kapanmak, karşı tarafın aklını okumasını beklemek ve açık olmamak, aşırı hayalcilik,aşırı ilgi beklemek, ilişkilerindeki her şeyi detayı arkadaşlarla paylaşmak ve 3.kişileri ilişkiye dahil etmek,sırf yalnız kalmamak için biriyle görüşmek,karşıdakine boşa umut vermek,maddiyatı odak noktası yapmak, lüks veya cinsellik isteğinden dolayı sevmediği biriyle görüşmek, kronik çapkın birinle görüşerek düzeleceğine inanmak, ilişkide silikleşmek, duygusal-fiziksel şiddet gördüğü ilişkiyi devam ettirmek ve öz değerini kaybetmek gibi birçok olumsuz kombinasyonu sayabiliriz.
❌Venüs-Mars-Neptün sert görünümü bunlar gibi sevgiyi kaosa çeviren durumlardır.
.
✅Savaşmayı seviyorsak sorun yok👍🏻.
❤️yaşamak istediğimiz savaş değilse, tavrı değiştirmek gerekir.
Sevgiyle kalın.
Astrolog İlkay Çıkla.
.
.
#venüsretrosu .
#venüs .
Foto @kate_voynova_art

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder