13 Ekim 2019 Pazar

Güçlü Yengeç Burcu Etkisi Olanlar (öz burç, yükselen, ay, Mars, Venüs)

Merhaba sevgili dostlar :)
Temmuz ayında #yengeç burcunu ve ay burzumuzu vurgulayan iki tutulma yaşadık. Bu yüzden bugünkü yazım güçlü #yengeç etkisi olanlar yani; Güneş, Ay, Kuzey Ay Düğümü, Güney Ay Düğümü, Yükselen veya kişisel gezegenlerin (Merkür-Venüs-Mars) en azından 2 tanesinin Yengeç burcunda olanlar için. Bu durumda, ay burcunuzu konumu diğer yerleşimlerinizden çok daha önemlidir.
♋️yengeç burcunda güçlü etki varsa, ayınızın konumu: evi, burcu ve durumu haritanızın ne yöne şekilleneceğini gösterir. (astro.com’dan yerleşimlerinize bakabilirsiniz).
🎈 Örneğin yükselen yengeç/ay yay olan birisi sürekli gezer, arkadaşlık ve dostluk önemlidir, pozitiftir, plansız-programsız- spontane yaşar. Yükselen yengeç/ ay başak ise, takıntılı, mükemmelliyetçi, sürekli plan-program yapan ve sağlığına-kilosuna dikkat eden bir yapı gösterir. Haritadaki yengeç burcundaki yerleşimler, ayın konumunu iyi veya kötü şekilde güçlendirir, özelliklerini daha vurgulu gösterir.
☀️Ay, sönmüş güneştir ve Güneş’ten aldığı ışığı bize gönderir. Karmik olarak bizim bir önceki geçmiş yaşamımızdaki kimliğimizi gösterir. (önceki hayattaki sönmüş Güneş:karakter, bu hayattaki Ay:duygular olur) Ay burcumuz,çocukluğumuzu, duygularımızı, iç güdüsel eğilimlerimizi ve bilinçsiz seçimlerimizi ifade eder. Bu yüzden de yukarıda saydığım yerleşimleriniz varsa, bilinçsiz seçimlerimiz hayatımızda bizim ruhsal tekamülümüzü engelleyebilir.
☪️Eğer ay,güçlü bir konumdaysa (yengeç-boğa-terazi), güçlü bir evdeyse ve tüm açıları olumsuysa bu güdüsel eğilimlerimiz olumlu sonuç verir. Ancak pek çoğumuzun haritasında ay ya zayıftır, ya problemli bir evdedir, ya da sert açılara sahiptir ve bu bulanıklaştırır, yanlış kararlar vermemizi ve eski hatalarımızı tekrarlamamızı sağlar.
.
⚛️Bu bölgeden çıkış yolu için: Ruhsal astroloji kitabından düğümlerinizi okumanız yararlı olacaktır. Ayrıca haritada Jüpiter güçlüyse, onun bulunduğu eve doğru bilinçli yönelmek de yarar sağlar. Eğer haritamızda güçlü bir Merkür varsa, duygularımızdan ziyade mantığımızı kullanarak karar almamız da bizim için daha kurtarıcı olacaktır. Yani iç güdülere değil, aklımıza yönelmek gerekir.


Sevgiyle kalın😊


Astrolog İlkay Çıkla.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder