13 Ekim 2019 Pazar

Artık Demir Almak Zamanı ...


Merhaba sevgili dostlar,

Gökyüzünde Merkür-Venüs kavuşumu başladı ve Pazar gününe kadar etkisi görülecektir. #yengeç burcundaki bu kavuşum;.
♋️eski arkadaşlarla tekrardan görüşmeyi, kaçırdığımız bazı fırsatları tekrar yakalamayı, uzun süredir görmediğiniz akrabalarla iletişim kurmayı, eski yaşadığımız yerlere gitmeyi, eski eşyalarımızı bulmayı gibi eskiye yönelik durumlarla tekrar karşılaşmayı ifade ediyor. Eskiye dönmek iyidir; ancak sadece dönüp geçmeyin. Çünkü günümüzde yaşadığımız konulara ışık tutacak dönüşler yaşayacağız. Yaşamınızdaki en güncel sorunu düşünün.. İşte bu Merkür retrosu sizi öyle yerlere götürecektir ve öyle kişilerle karşılaştıracaktır ki; cevapları geçmişi ve bu gün yaşadığınız sorunu karşılaştırarak bulabileceksiniz... Bu etkiler özellikle.
⛔️ #yengeç #oğlak #koç ve #terazi burçlarının 21-29 dereceleri arasında ve #aslan #boğa #kova #akrep burçlarının 0-4 dereceleri arasında yerleşimleri (güneş, ay, yükselen vs.) olanlar için geçerli.
.
🎈Merkür-Venüs kavuşumunun karşısında Pluton olması ise; bazıları için ciddi btişleri ve hayatlarından giden durumları-kişileri ifade ediyor. Merkür retrosunda ayrılıklar ve kopuşlar retro sonrasında düzelebiliyor.. Ancak Merkür retrosunun karşısında Pluto gibi tamamen kopma, bırakma, kesip atma, yıkım ve yeniden doğumu gösteren bir gezegen varsa bu durum pek de geri dönüşü olan bir durum değildir.. Artık o limandan demir almak zamanı gelmiştir.
.
.
Sevgiyle kalın🍀
Astrolog İlkay Çıkla.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder