27 Ocak 2019 Pazar

Dua-Meditasyon İçin Uygun Günler ve Saatler

Merhaba sevgili dostlar, 

27 Ocak Pazar günü sabah 11 civarında #akrep burcuna geçecek olan ay, 29 Ocak Salı günü 17:30’a kadar dua-meditasyon ve enerji çalışmaları için kullanabileceğimiz çok harika günleri gösteriyor.
💥⚡️Meditasyon ve dilekler için en güçlü destek:
28 Pazartesi günü 10.00 civarında başlıyor ve 15:30 civarına kadar devam ediyor.
💥en güçlü an ise: Pazartesi 12.00-13.00 arasında.
💥Bu günlerde ayrıca Güneş-Merkür kavuşumu olacak. Bu kavuşum açıları itibariyle iletişimi ve odaklanmayı güçlendiren ve ruhsal enerjileri arttırıcı etkide bulunacaktır.
💫27-28 ve29 Ocak günleri meditasyon, enerji çalışmaları, olumlamalar, hipnoterapi, regresyon, her türlü bilinçaltı çalışmaları ve yaratıcı şeyler ortaya çıkarma için uygun olacak(İlham perisi yanınızda).
⭐️Ayrıca 27’inde ve 28’inde gece göreceğiniz rüyalara dikkat edin. Unutamadığınız veya affedemediğiniz bazı duyguları yüzeye çıkartacaktır. Ayrıca haberci rüyalar da görebilirsiniz. Evrenin bizlere okuduğumuz kitaplar, karşılaştığımız insanlar veya yaşayacağımız olaylar vasıtasıyla mesajlar göndereceğini günler olacak. Ay #akrep burcunda olacağı İÇİN Mevlana, Ramtha, Kryon gibi ruhsal kitaplar okumak, su kenarı yerlerde zaman geçirmek, kendimize zaman ayırmak ve kendimizle yüzleşmek için kullanabileceğimiz ruhsal enerjisi fazla günler olacaktır.
Sevgiyle kalın🤗
Astrolog İlkay Çıkla


Foto: @j.diegoph

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder