27 Ocak 2019 Pazar

21 Ocak Ay Tutulması

Merhaba sevgili dostlar
21 Ocak Pazartesi olacak tutulma için nefesler tutuldu. Yılın en güçlü tutulması ve açıları da en sert olanı. Etkileri öncesinde ve sonrasında 1 ay kuvvetli olmak üzere tam 6 ay devam ediyor. Bu yüzden ani ve beklenmedik bazı sürprizler kapımızda. Özellikle haritasında sabit grup , yani
💥 #aslan #kova #boğa ve #akrepburçlarının 0-5 derecelerinde ve 
öncü grup: yani .
💥 #yengeç #oğlak #terazi ve #koçburçlarının 27-29 derecelerinde yerleşimleri olanları sıkıntılı etkileyecek. 
Tutulmanın daha çok olumlu sürprizler yapacağı burçlar: .
💥 #yay #koç #ikizler #terazi burçlarının 0-5 derecelerinde gezegenleri olanlar olacak. 

Uranüs’ün tutulmaya sert açısı; bireysel farkındalığımızın ani ve pek de hoşumuza gitmeyen yollarla açılacağını gösterir. Yine de en büyük krizler , en büyük zaferlere dönüşebilir. Konfor alanı rahat olmasına karşın bizi geliştirmekten uzaktır. Evrensel sistem, rahatımıza ve keyfimize doğru ilerlerken farkındalığımızı açmak ister. Yürümeyen evliliklerin bitişi, birbirini kandıran ortaklıkların sona erişi, skandallar, aldatma olaylarının ortaya çıkışı, uzun yıllardır saklanan gerçeklerin ortaya çıkışı, karşıdaki kişinin maskesinin düşmesi gibi, düşündüğümüz şeylerin aslında pek de düşündüğümüz gibi olmadıklarını göreceğiz. Aslında bu durumları biz bilmesek de, evrensel akıl herşeyi bilir: bu tutulma işte sadece malumun ilanı. Aslına bakarsanız bu tutulmanın teması ‘Uyan’ çağrısı. Brandon Bays’in Yolculuk isimli kitabından ufak bir bölüm tutulmanın özeti olarak geçilebilir: ‘...sonra bir gün, eğer çok şanslıysak, bir lutufla veya dönüştürücü bir seminer, kitap, kriz, hastalık ya da hayatın başka türlü bir hediyesi sayesinde içimize döneriz’ İşte bu saydığım derecelerde yerleşimleri olanlar için büyük değişimler, yeniden yapılanmalar, olan düzenin belli alanlarda bozulması ve yeniden düzene girmesi başlıyor. 

Tabi bu durum, tuttuğumuzu bırakmayan ve belirli değerlere yapışıp kalan bizler için biraz sancılı olabilir. Hızlı ve öğretici de olabilir : bu, değişimi ne kadar kabul ettiğimize ve kendimizi ne kadar kontrol edebildiğimize bağlıdır.
Sevgiyle kalın🤗 
Astrolog İlkay Çıkla
Oğuzhan Ceyhan Ekolü

Foto: @nihthu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder