1 Ekim 2018 Pazartesi

Venüs Retrosu Öncesi Küçük Bir Uygulama


Merhaba sevgili dostlar :)

Pazartesi gece 21.00 civarında ay #yengeç burcuna girecek ve Çarşamba gece yarısına kadar kalacak.Ay, akrepteki Venüs-Jüpiter ve #balık burcundaki #Neptün ile astrolojide büyük su üçgeni dediğimiz açı kalıbını yapacak.Büyük su üçgeninde ruhsal enerjiler rahat akar,şifa ve dönüştürme gücü artar, meditasyon gibi enerji çalışmalarından daha fazla verim alabilirsiniz.Hatta fiziksel olarak masaj, fizyoterapi vs için de uygundur. Bu günler, özellikle yaklaşan Venüs retrosu için bilinçaltı çalışmaları, meditasyon ve şifa için kullanılabilir.


Sabit burçlar yani: #boğa, #aslan #akrep ve #kova etkisi taşıyanlar, Ocak-Şubat ve Temmuz-Ağustos tutulmalarında oldukça olumsuz enerjilere maruz kaldıklar. Maddi-manevi sıkıntı yaşadılar ve halen yaşıyorlar; bu da tahammül sınırlarını azalttı.Venüs retrosu da, bu olumsuz duyguları arttıracak gibi... Bu sıkıntılı dönem, Kasım ortasına kadar devam edebilir.. Olumsuz duygularınız için; elinize bir defter alın ve yazarak çalışın. Bulunduğunuz yerde mümkünse rahatlatan kuş sesleri, dalga sesleri vs. olsun ve trafik gibi gürültülü ortamlarda bu çalışmaları yapmayın. Olumsuz duygularınıza sebep olan düşüncenizi bulun ve değerlendirin: aşırı büyütme, aşırı genelleme, haksızlık, karamsarlık, ya hep ya hiç tarzı düşünceler gibi çarpıtmalar içeriyor mu? Zira akrep etkisi genelde düşüncelerde bu şekilde fanatik yargıları gösterir. Kendinize dürüst olun. Çoğunlukla kendinizi kötü hissetmenizin altında: kendi olumsuz düşüncelerinizin vardır ve düşüncelerinizi makul şekilde değiştirdiğinizde hisleriniz de değişecektir. 2012 Eylül-2015 Ekim arasında yaşadığını olayların, bu olumsuz duygularında payı olabilir. O dönemde Satürn akrep burcundan geçerken yukarıda saydığım burçlara ciddi dersler vermiş ve kayıplar yaşatmıştı.


Küçük bir uygulama: sizi üzen kişilerle aranızda bir bağ hayal edin.Bu bağı iki taraftan da kesin, hayali bir ateş yakın ve içine atıp tamamen kül oluncaya dek izleyin. Küllerini hayalinizdeki yeşil bir bahçeye gömün ve oradan renkli güzel çiçeklerin çıkışını hayal edin.Öfkeniz geçinceye kadar tekrarlayabilirsiniz. Yazılarımın devamı için takipte kalın , sevgiler :) fotoğraf: @jstnptrs


İnstagram'dan Takip Etmek İçin Linke Tıklayın >> https://www.instagram.com/vegaastroloji/

Facebook'tan Takip Etmek İçin Linke Tıklayın |>> https://www.facebook.com/ilkayvega

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder