1 Ekim 2018 Pazartesi

Savaşın ve Kaosun Alanındaki Venüs


Merhaba sevgili dostlar :)

Venüs’ün retro etkileri gelecek hafta başlıyor.4-6 Ekim’de durmasının ardından 10° Akrep’te gerilemeye başlayacak.Venüs retrosunun, Mars ile sıkıntılı görünümü biraz zorlayayıcı. Özellikle Akrep burcunun negatif yönleriyle ilgili...güç ve kontrol altında tutma arzusu, aldatmak,yıkıcı güdüler, karanlık işler,tutku,aşırı libido, kötü niyet, büyü yapmak, güç savaşı, ego, takıntı,paronaya, intikam,kin... kısaca kaostan beslenen yapı.Bir önceki yazımda paylaştığım gibi Hitler, Napolyon, Saddam gibi ünlü birçok isimin doğum haritasında bulunan Venüs retroları bu kişilerin sürekli savaşmalarına, intikam almalarına,doyumsuz ve mutsuz yaşayıp kendilerini mahfetmelerine neden olmuştur.

Venüs retrosunda doğmasak bile; Venüs’ün retro dönemlerinde bu duygulara kapılabiliriz. Akrep, bilinçaltını yönettir: bu hisler ortada bir sebep yokken bilinçaltından yüzeye çıkabilir. Veya bizi sinirlendirecek durumlar ortaya çıkabilir. Sakin, makul ve ölçülü olmak bu dönemde çok işe yaracaktır. İnsanların yaptıklarını değiştiremezsiniz, ancak affedebilir ve ilerleyebilirsiniz. Affetmek konusuna kendi hatalarınız da dahildir🤗 Affetmemek, o an’a takılı kalmaya neden olur. Bu da Akrep burcunun en sevdiği karanlık yönüdür. Özellikle de şu burçların17 Kasıma kadar dikkatli olmaları iyi olacaktır: #boğa #aslan#akrep ve #kova burçlarının 0-15° arasında ve #koç #yengeç #terazi ve #oğlakburçlarının 20-29° arasında gezegen yerleşim varsa (öz burç, ay vs)

Astrolojinin amacı farkında olup düzeltmektir...

Anda kalmak önemli; yenilen yemeğin tadını,içilen kahvenin kokusunu almak,çocuklarla oynamak gibi..hayatın bu küçük mutluluklarından tat almayı astrolojide Venüs gösterir.Akrep burcunda retrosu da: An’da kalamamayı ve küçük mutluluklardan tat almamayı gösterir. Bu dönemde , diğer zamanlardan daha fazla An’da kalmaya ve mutlu olmaya çalışmamız gerekiyor.Özellikle küçük bir çocukken yaptığınız ve keyif veren aktivitelere yönelmek işe yarayacaktır.Ayrıca sevdiklerinize de daha fazla zaman ayırın..Küçük konulardan çıkabilecek tartışmalardan, ilişkide güç mücadelesinden ve yalanlardan bu dönemde kaçınmanız; ileride pişman olacağınız bir durumu önleyecektir.

Sevgiyle kalın :)
İlkay Çıkla

İnstagram'dan Takip Etmek İçin Linke Tıklayın >> https://www.instagram.com/vegaastroloji/

Facebook'tan Takip Etmek İçin Linke Tıklayın |>> https://www.facebook.com/ilkayvega

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder