16 Temmuz 2017 Pazar

Astroloji Haritalarında Kuzey -Güney Ay Düğümleri ve Ruhun Seçtiği Yol

Kuzey ve Güney Ay düğümleriniz haritanın en önemli noktalarındandır çünkü ruhun ilerlemesi için hangi konuları-yolları kullanacağını anlatır. Zıt burçlarda olan düğümler bu burçların çekişmesine neden olur. 
Ruh da bu şekilde ilerler: zıt burçlardaki kuzey-güney akslarının sentezi sürekli ilerlemenin anahtarıdır.




Hegelci öğreti de bunun üzerine kuruludur: tarih ve kültür tezlerin ve anti-tezlerin çatışması ve sentezlenmesi sonucunda ilerleme kaydeder. 

Bunu nasıl yapacağım derseniz, sakin olun, evrensel sistem güney-kuzey düğümlerinizin özelliklerini sentezleyebilmeniz için karşınıza fırsatlar çıkaracaktır. Bu konuda bir danışandan örnek vermek istiyorum. 

Örneğimizin adı Dolunay olsun. Dolunay üniversitede siyaset bilimi okuyor ve iyi bir üniversiteden de mezun oluyor. Ancak kendi alanında istediği gibi bir iş bulamıyor. Derken bir kolej onu görüşmeye çağırıyor ve İngilizce öğretmenliği teklif ediyor. Dolunay'ın İngilizcesi çok iyi, hatta sınavlardan bir İngiliz kadar yüksek puanlar alıyor, ancak öğretmen değil! Dolunay gidip formasyon alıyor ve İngilizce öğretmenliği yapmaya başlıyor ve alanında da son derece başarılı oluyor. Bunun yanında kendine özel ders için bir ofis açıyor. Öğretmenlik mesleğinde 10. yılını bitirmek üzere ve sıradaki hedefi İngilizce öğretmenliği bölümü okumak.

Dolunay'ın astroloji haritasında kuzey düğüm→aslan burcunda ve 5. evde. Güney düğüm→kova burcunda ve 11. evde. 
5. ev ve aslan burcu: sahne, öğretmenlik, çocuklar, 11. ev kendi işini kurmak..
Ayrıca 3. evinde ikizler burcundaki venüsü de dil yeteneği ve anlatım kabiliyeti veriyor. 


Not: herkes astroloji bilmediği için oldukça basit anlattım yoksa kuzey-güney düğümleri,bunların yöneticileri ve yöneticilerin evleri-burçları ve satürn-jupiter ve kariyer evleri de analiz yaparken mutlaka yararlanılması gereken öğeler.

Kıssadan hisse: okuduğunuz bölüm ve çalıştığınız iş size hiç uygun olmayabilir. Buna rağmen evrensel sistem deneyimlemek istediğiniz alanlarda gerekli fırsatları karşınıza çıkartacaktır. Rahat olun ve geleni kabul edin 😊


Yazar: Astrolog İlkay Çıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder