15 Eylül 2019 Pazar

Sirius Günleri Geliyor!!!

Merhaba sevgili dostlar :)

6-7 Temmuz günlerinde Güneş-Sirius kavuşumu olacak🍀.
🍎 Güneş sisteminin etrafında döndüğü gökyüzünün en büyüklerinden olan Sirius, eski metinlerde ve kutsal kitaplarda kaderin planlayıcısı olarak yer alır. Türkçe ismi Akyıldız’dır. Kuran’da Şira yıldızı olarak geçer ve ‘Şira’nın da yöneticisi O’dur’ diyerek Şira’nın-yani Sirius’un yönetici olarak önemini belirtir.
🔮6 Temmuz sabah 11:30’da başlayan Güneş-Sirius kavuşumu 7 Temmuz 12:30’a kadar devam edecek.
🎈Bu süreyi 2020 Temmuz’a kadar olmasını istediğiniz durumları dileyerek , olumlamalar yaparak, dua ederek, yazılı-sözlü hayaller kurarak kullanabilirsiniz. Olumlamalar için Aasma Estefen-Uyanış kitabında örnekler var, ayrıca internetten de bakabilirsiniz. Kayıtlı hikayelerimde benim kullandığım olumlamaları bulabilirsiniz🤗 .


Sirius, 8 senelik döngülerle ilerleyen büyük yaratıcı enerjidir ve Dünya’nın kaderi Sirius’ta belirlenir. Geleceğinizi şekillendirirken niyetinizin olumlu veya olumsuz olması fark etmez. Sirius, hayatımızda mutluluğu veya kaosu getirebilir.
🍀Mesela Budizm’in ruhani lideri doğum haritasına göre seçilir, babadan oğla liderliğin geçmesi veya seçim ile liderlik yoktur. Astroloji haritasına göre seçilen ruhani lider Dalai Lama, Güneş-Sirius kavuşumunda doğmuştur. Dalailama , bölgesine barış ve huzur getiren yaratım sürecinde 💛 .
👿Amerika’nın eski başkanı Bush da Güneş-Sirius kavuşumunda doğmuştur: Bush, saçma terör politikaları ile 2001 yılında Irak savaşını başlatarak 2009’da görevi bitirinceye dek 8 yıl boyunca Dünya’yı birbirine kattı.
🧿Doğum haritasında Sirius’un kavuşumları ve destek açıları:hayat boyu güçlü yaratım yeteneği olan kişileri gösterir.
🌀Bizden çıkan her enerji katlanarak bize geri döner, bu yüzden dilekleriniz başka birinin travmasına yol açacak şeyler olmalalı. Beddua sonrasında çoğalarak geri dönen enerji hayatınızda kaos, hastalık ve üzüntü yaratır.
💎Tamamen kendi iyiliğinize, pozitif koşullarınıza, bolluk ve ferahın artmasına odaklanırsanız ve tabiii çalışırsanız: Sirius dileklerinizi gerçekleştirirken size yardım edecektir💚.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder