15 Eylül 2019 Pazar

Astrolojide Şiron Yarası ve İyileşmek

Merhaba sevgili dostlar :)

Hafta boyunca Güneş-Şiron karesi etkin olacak. Tam karesi Perşembe günü olacak. 2 Temmuz tutulmasında da Şiron karesinin etkilerini hissedeceğiz.

Haritanızda;
💥 #koç #yengeç #terazi #oğlak burçlarının 0-7 ° arasında yerleşiminiz (Güneş, ay, yükselen vs) varsa; Şiron isimli (yara ve travmaları ifade eden) astroid Mart 2019 itibariyle üzüntü duyacağınız / bu üzüntü ile olgunlaşacağınız olaylar yaşatmaya başlamıştır. Veya başlatmak üzeredir... Etkileri ortalama 2 yıl kadar görülebilir. sağlık sorunlarından, aile meselelerine, eğitim hayatına kadar hayatımızın her alanında etki edebilir. Bu haritanızın yerleşimine bağlıdır.
☄️ Şiron, bizde en çok iz bırakan astroid olduğu için, onun bizleri yaralayacağı alan en çok değer verdiğimiz konular oluyor. Yukarıda saydığım derecelerde herhangi bir yerleşiminiz varsa ve sağlık konusunda herhangi bir vucutsal uyarı aldıysanız, mutlaka ciddiye alın derim. Zira bu göstergeler hem ruh, hem de beden sağlığımıza hasar verebilir, zaten amacı da bu şekilde farkındalık kazandırmaktır.. Ünlü astrolog ve psikolog.
💫Carl G. Jung, “hiçbir farkındalık, acı olmadan elde edilemez” diye özetlemiştir. Şiron, bizi bu süreçte her ne konuda üzdüyse; artık o konuda yüksek farkındalık sahibi olacağız ve incindiğimiz alandan diğer insanlara yardım ederek yaralarımızı sarabiliriz.
🍀 Okuyamadıysak bir çocuğu okutmak, hastaysak birinin iyileşmesine veya hastane sürecine yardımcı olmak gibi.
🐍 Ezoterizmde farkındalığın kundalini ile ifadesi, onun da kobra yılanı ile sembolize edilmesi :acı ve farkındalığı birlikte ifade eden durumlardan biridir. Mevlana’nın Mesnevi’deki ;
🌈 “Cennet muratsızlarla doludur” sözünün anlamı ile sizi başbaşa bırakıyorum.
Sevgiyle kalın🤗
Astrolog İlkay Çıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder