15 Şubat 2019 Cuma

Satürn-Neptün Mucize Destek Görünümü Şubat 2019

Merhaba sevgili dostlar :)

Şubat ayında gökyüzünde astrolojik olarak ender bulunan bir destek açısı olacak: Satürn ile Neptün arasında astrolojide 60’lık görünüm dediğimiz fırsat açısı. Şubat boyunca etkili🍀

💥Bu açının benzeri taaa 2012-2013 yıllarında olmuştu ve yine bir benzeri taaa 2026 yılında olacak. 

Bu açı,
🍀#boğa #başak #oğlak ve #yengeç #akrepve #balık burçlarının 12-18° yerleşimleri olanları (öz burç, yükselen, ay vs) daha önceden çalıştığı, sorumluluk aldığı konularda uzun süredir beklediği başarıyı getirecek veya kapıları açacaktır.

💥Satürn destek konumunda ise: disiplin sonucu kazançlar, etik-ahlaklı yaşama sonucu gelen fırsatlar, kariyerde yükselme, geçmişte kurulan işin başarıya ulaşması, mezun olmak, yurt dışına yerleşmek, biriktirdiği para ile iyi bir yatırım yapmak, sınavı kazanmak, atamanın gelmesi, otorite konumuna geçme, uzun süreli uğraşların meyve vermesi-hatta beklenenden çok daha güçlü ve uzun vadeli getirileri gösterir. Satürn aynı zamanda yaşlılığın ve gecikmelerin gezegeni olduğu için ; bu görünümün getirileri birkaç ay daha geç gelebilir. Ancak gelecektir; Satürn’e güvenebilirsiniz, vaad ettiğini her zaman gerçekleştirir.

💥Neptün ise hayallerin gerçekleşmesini ve ilahi yardım elinin uzanmasını ifade eder. Nereden ödül ve fırsatların geleceği ise doğum haritanızdaki yerleşimlerle ilgilidir. Mesela; Satürn 3 ve Neptün 5. evlerde: çok okudun ve kendini geliştirmek için dizi gibi zaman öldürücü aktiviteler yerine farkındalığını arttırdın; 5. Ev Neptününü desteği ile güçlü bir aşk veya son derece akıllı, sevecen bir çocuk verebilir.

🍀Hangi enerjiyi verirsek, o bize katlanarak geri döner. İşte bu dönemler de geçmişte verdiğimiz sevgi-emek enerjilerinin bizlere geri döndüğü zamanlar.


🍀Yazılarımın devamı için takipte kalın>> @vegaastroloji
Astrolog İlkay Çıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder