7 Şubat 2019 Perşembe

8 Şubat 2019'da Hafta Boyunca Sürecek Güneş-Jüpiter Desteği

Merhaba sevgili dostlar :)

Bu hafta gökyüzünde muhteşem bir destek açısı var: Güneş ve Jüpiter arasındaki astrolojide 60lık açı olarak isimlendirilen bu görünüm ,bazılarımızın uzun süredir beklediği fırsatları onlara getiriyor. 




Jüpiter’in Güneş, Mars ve Merkür’e verdiği destek Şubat ayının ilk yarısında devam edecek. Özellikle:
💥#koç #yay #aslan ve #ikizler #terazi#kova burçlarının 15-20 °arasında yerleşimi olanlara (öz burç, yükselen, ay vs) Jüpiter, şans,bereket ve mutluluk kapılarını aralayacaktır..
🍀Jüpiter, Güneş’e 2019 yılında 3 kez daha bu desteği verecek (Nisan, Ağustos ve Ekim aylarında ) ve saydığım burçların bu dönemleri takip ederek fırsatları yakalaması çok önemli. Bu açının kova-yay burçları arasında olduğunu düşünürsek, bu iki burcun semboliklerini kullanarak Jüpiter’in bonuslarını toplayabiliriz.
💫Sosyalleşin, gezin, dolaşın ve evde oturmayın. Farklı kültürlerin kaynaşması ve iletişim kurması, sıradışı doğa olayları ve tuhaf gökyüzü fenomenleri (ufo görülmesi gibi), bilimsel gelişmeler, üçüncü gözün açılması, farkındalığın artması, evren bilincinin gelişmesi gibi yay ve kova sembolikleri iş başında.


💥Bu dönem MS 2150 (Thea Alexander) , Bedri Ruhselman, Ergün Candan,@kolbasierhan :Erhan Kolbaşı’nın kitaplarından okuyabilirsiniz (bu yazarların tüm kitapları olabilir). Bu kitaplar ruh ve evren üzerine farklı bir bakış açısı kazandıracaktır ki bu bakış açısı Jüpiter’in sevdiği ve desteklediği bir bakış açısıdır.Haliyle Jüpiter gökyüzünde destek görünümüne geldiği zaman da bonusları daha büyük olur🙏

Sevgiyle kalın💫
Astrolog İlkay Çıkla
Oğuzhan Ceyhan Ekolü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder